Find Leitmotiv lamper og Karlsson vækkeure til erhverv hos Present Time

Find Leitmotiv lamper og Karlsson vækkeure til erhverv hos Present Time

Leitmotiv lamper og de smukkeste vækkeure er blot to eksempler på, at du hos Present Time kan finde de mest skønne produkter inden for boliginteriør. Selvom kvaliteten altid er høj, er priserne tilsvarende lave. Besøg present-time.dk eller læs med her, hvis du vil lære mere.

Enkle Leitmotiv lamper

Leitmotiv lamper har siden 1999 været et brand under Present Time, som er en hollandsk interiørvirksomhed, der har deres produkter stående i bolighuse og eksklusive butikker over hele verden. Leitmotiv lamper er da bestemt ingen undtagelse. De smukke interiørprodukter er karakteriserede ved deres minimalistiske designs, der gør, at de er instinktivt tiltrækkende for mange danskere. Den stolte danske designtradition bygger nemlig på nogle af de samme værdier: Stilrenhed, enkelthed, godt håndværk og fremragende kvalitet. Alt dette er netop noget, man kan sige om Leitmotiv lamper. Du kan desværre ikke handle som privatkunde inde på present-time.dk, da de kun sælger til erhverv. Ønsker du til gengæld at blive forhandler af Leitmotiv lamper og andre produkter i høj kvalitet, skal du blot udfylde ansøgningsformularen inde på hjemmesiden.

Karlsson vækkeure

Vækkeure fra bl.a. Karlsson er også populære produkter fra Present Time. Bag hjemmesiden står Columbine, som er en dansk virksomhed, der har eksisteret 2002. De varetager salg af produkter fra Present Time, som fx vækkeure fra Karlsson m.fl. Hjemmesiden henvender sig som nævnt til virksomheder, der er eller ønsker at være forhandlere af de skønne og lækre produkter. Hvis du har spørgsmål omkring vækkeure eller andre af de produkter, som du er interesserede i at forhandle på present-time.dk, er du mere end velkommen til at kontakte det venlige personale fra Columbine. De besvarer gladeligt alle henvendelser – både på mail og telefonisk. Du finder deres kontaktinformation på hjemmesiden.

Så bliv forhandler af Leitmotiv lamper og vækkeure i dag og vær med til fremme lækkert design og kvalitetsprodukter til borgere i hele Danmark.