Find et bredt udvalg af materiale til at bygge hegn hos Dansk Skovudstyr

Find et bredt udvalg af materiale til at bygge hegn hos Dansk Skovudstyr

Hos Dansk Skovudstyr finder du et bredt udvalg af forskellige slags hegn, vildthegn og hegnspæle. Læs bl.a. om de smukke robinie pæle her.

Robinie pæle i et naturligt look

Hvis du skal sætte hegn op omkring din grund eller i din skov, det kunne fx være et vildthegn, så er der forskellige hegnspæle, du kan vælge at bruge. Hvis du kan lide et naturligt look, så er der de rustikke robinie pæle, som nok vil være lige noget for dig, og som du helt sikkert vil synes ser flotte ud. De er grove, og er ikke drejet helt lige på en maskine, og derfor er de ujævne og groft afbarket, hvilket gør dem enormt flotte og unikke. De er super solide og ser enormt smukke ud. De er spidset i enden, så de er lette at banke i jorden, og du vil helt sikkert synes godt om disse flotte robinie pæle, som kan få dit hegn til at se smukt og personligt ud. Hver eneste robinie pæl er unik, og det er det, der gør dem så attraktive, for de ser mere naturlige ud, selvom de er super solide.

Et bredt udvalg af hegnslåger

Dansk Skovudstyr sælger også hegnslåger til dit hegn, og her kan du finde forskellige modeller med flethegn, som helt sikkert ikke lukker nogen eller noget uvedkomment igennem. Der er forskellige gode låger i solid kvalitet på siden, og du skal ikke lede længe for at finde den perfekte model til dine behov. En solid låge er virkelig vigtig, når man har lavet et solidt hegn, for den kan jo nemt være det ensartede hegns svage punkt, og hegnet er ikke stærkere end hegnslågen. Det er lige som med en kæde, som ikke er stærkere end det svageste led, og derfor skal du virkelig vælge din låge med omhu; køb en, som er ligeså god som dit hegn. Der er forskellige gode modeller på siden, hvor du nok skal kunne finde lige den, du skal bruge. Sisse hegnslåger er i bedste kvalitet og er modstandsdygtige overfor både vejr, natur og hærværk.