Interiør & Brugskunst

Her på siden finder du inspiration og gode råd til boligindretning og interiør. Vi har samlet en række aktuelle artikler og nyheder om indretning, nye brands og produkter. På den måde kan du let få et overblik over de nyeste indretningstrends og det flotteste interiør på markedet. Så hvis du søger nye møbler, brugskunst, interiør eller god inspiration og tips til indretningen af dit hjem, så er der masser af hjælp at hente her på siden. På siden finder du masser af artikler om mange forskellige typer interiør, vaser, krukker, lamper, plakater og planter til indretning af stuen, køkkenet, soveværelset, badeværelset eller terrassen. Uanset hvilken boligstil du har, hvilke boligartikler du søger, og hvilket rum du skal indrette, så finder du brugbare informationer og god inspiration ved at læse videre her på siden. Du kan læse meget mere om de bedste danske brands og produkter ved at klikke dig ind på de forskellige links i artiklerne.

Hos Tine K Home kan du finde alt fra rattan møbler til pudebetræk i økologisk materiale og et hav af andre skønne interiørprodukter i høj kvalitet. Den danske virksomhed blev etableret i 1999 af Tine Kjeldsen og hendes mand, og deres store sortiment af skønne produkter vidner om, at de ikke har set sig tilbage. Håndlavede rattan møbler Tine K Home sælger håndlavede rattan møbler, som ikke blot er utroligt smukke og lækre, men også i rigtig høj kvalitet. Hvis du klikker ind på deres brugervenlige og overskuelige webshop på tinekhome.dk, vil du da også hurtigt bemærke, at det store udvalg af rattan møbler bærer præg af en stilrenhed, elegance og enkelthed, som sjældent er set mage. Her finder du rattan møbler i form af borde, stole og meget mere, men fællesnævneren er, kvaliteten og æstetikken altså er lige i skabet – altid. Rattan møbler er lavet af et naturprodukt, som vækker minder om varmere himmelstrøg, og sammen med det…

Læs mere

Hos Bolighuset Werenberg kan du ikke kun få et hav af skønne entré møbler, du kan også købe boliginteriør fra markedets bedste producenter. Er du fx på udkig efter en Wendelbo sofa, behøver du ikke lede længere – det har de nemlig hos det velassorterede bolighus, som har eksisteret siden 1964. Læs med her, hvis du vil blive klogere.

Read more

Hos WT Shop kan du købe alt inden for Willow Tree figurer. Så hos Danmarks største forhandler kan du godt regne med, at du kan finde krybbespil, engle figurer og meget andet. Klik ind på webshoppen på wt-shop.dk eller læs videre, hvis du vil høre mere om de skønne produkter.

Read more

Bolighuset Werenberg er et sandt slaraffenland for dig, der elsker smukke møbler. For butikken der ligger i Brenderup på Fyn, forhandler kun markedets mest respekterede møbelproducenter, som fx Interstil og Wendelbo. Allerede nu kan du se deres store udvalg, hvis du besøger deres hjemmeside werenberg.dk.

Read more

4/4