Elektronik & IT

Bestil en Amazon Kindle Paperwhite e bogslæser online, eller vælg en af de velomtalte ebook readers fra Kobo. Alle læseheste bør kigge på udvalget hos eBookReader.dk.

Read more

Giv en unik gave til en person, du har kær. Design en fotobog med billeder af din familie. Hos Dinfotobog kan du vælge mellem formater som A4 eller A5 og indbinding i softcover eller hardcover. Vælg også mellem stående eller liggende. En anden mulighed er en billedkalender, du også kan bestille på www.dinfotobog.dk.

Read more

Tag et kig på de seriøse sous vide tilbud, som du finder på www.sousvide.dk. Når man skal i gang med denne tilberedningsproces, er det nødvendigt at gøre flere indkøb, og her er der penge at spare ved at gøre det samlet hos SousVide.dk. Du er også i stand til at købe skabe til dry aging online.

Read more

KREAFUNK er dansk design inden for accessories, men også lyd af en audiofil kvalitet. Kig på deres to kategorier med trådløse høretelefoner eller Bluetooth højtalere inde på kreafunk.com.

Read more

Hos 2BM finder en bred række af services inden for ERP, SAP HR samt implementering af it-systemer. De udvikler også deres egne kompatible it-systemer, som kan optimere dit ERP system. Læs fx mere om Data Discovery Tool her.

Read more

Køb flere typer af løse stik til priser, der er under markedsnormen i DK. Av-Cables.dk er en god side at kende til, hvis man leder efter billige kabler og elektronik. Køb også en trådløs oplader, powerbank, rejseadapter og meget mere – alt sammen på webshopen.

Read more

6/6